Zübeyde Hanım Anaokulu

Vizyon: ´´Çocuklar gelecektir.´´ MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde,kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, başarılı, sağlıklı, empati göstermeyi ve paylaşmayı bilen, karar verme yeteneğine sahip, öğrenmeye açık,insanlığa faydalı projeler ile lider olabilecek bir bilgi birikimine sahip bireylerin yetişmesi hedeflenmektedir.

Misyon: Yenilikçi çalışkan, manevi değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, yeri geldiğinde teşekkür edip, özür dileyebilen, spor yapan,yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: SABAH: 08.00 - 13.00 öĞLEN: 13.00 - 18.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BİGEP Projesi E TWİNNİNG Projesi

WEB - https://bandirmazubeydehanimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - İHSANİYE MAH. 7 SK. ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU NO: 7/1 BANDIRMA / BALIKESİR

Yerleşim Yeri - İHSANİYE MAH.1567 SOK. NO:5/1

Adres - İHSANİYE MAH. 7 SK. ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU NO: 7/1 BANDIRMA / BALIKESİR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde bulunmaktadır.